Taconassos o Taconcitos

Jo des de ELL

Malgrat caminar sempre damunt d’uns talons de vertigen, la Cris és una dona de passes fermes. Sempre mira cap endavant perquè pensa que al darrere hi ha les coses del passat i ella només vol mirar cap al futur. La nostra relació, virtual però molt intensa, em permet poder-la descriure des de la llotja des d’on l’observo a diari.

La Cris és una dona amb el cap ben posat, valenta, forta i conseqüent amb les seves decisions. Les seves decisions les pren amb el cor i amb el cap i sovint de forma encertada. No la trobaràs mai lamentant-se d’una decisió pressa.

La Cris també també és una dona enamoradissa, sentida i molt sentimental. És capaç de donar-ho tot i això fa que et sigui difícil viure’n al marge.

Però la Cris també és una lluitadora incansable, mare, filla, amiga, companya, amant i no se com s’ho fa, però després de tot, encara treu temps per sortir a córrer.

Segurament la primera impressió que t’emportes de la Cris és molt bona, però quan la coneixes una mica més en profunditat, et dones compte que la Cris és encara molt més bona del que sembla a simple vista. .

@curtserotics

ELL, qui es va aturar davant els meus talons i els hi vam donar nom.
Jo a tu només GRÀCIES! Per ajudar-me a créixer, a aguantar-me, pels nostres bons i mals moments. Petó!

Aquesta versió no l’havia escoltat: 

27 agost 2015 per Taconassos o Taconcitos

Taconassos o Taconcitos

Deja tu comentario

  1. beldejourabcn ha dit:

    m’encanta aquesta pàgina teva. sàpigues que jo en tenia una, que no vaig donar-li gaire continuïtat, però… per cert, et passo el meu mail per si vols seguir en contacte! (pots escriure’m email de no més de 140 caràcters, si vols):

    petonets
    i.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *