Taconassos o Taconcitos

Aquell estiu del 2017

Acaba l’estiu i tots fem repàs.  El meu ha sigut durillo a nivell personal…algun tema familiar, he perdut una amiga, no he pogut arribar en algú moment on em necessitaven els meus fills… bueno varies coses que, qui ha estat al meu costat ja sap.

He d’agrair moltes coses a persones que m’han fet emocionar però també riure, que m’han donat la mà quan ho necessitava de la forma que sigui.

També he tingut moments molts bons, particularment amb els meus fills que encara que no entenènt algunes coses et donen TOT.

I unes de les coses que tenia moltes ganes des de fa molt de temps.. era anar a la platja amb parella i que m’acaricies l’esquena, o jo a ell. Es una tonteria però anar amb parella a la platja m’agrada… escoltant les onades…

I va ser una bonica tarda que estava tant bé que crec que em vaig quedar muda en algun moment. I NO! No ha sigut una parella però si una persona a la que tinc molt d’agrair, que m’ha conegut quan passava una turmenta a casa meva i que ha fet que em sentis molt millor.

 

Moments hi ha molt, igual que emocions però em vull quedar amb això perquè per mi ha sigut molt important igual que amb les persones que han estat darrera meu i a vegades no he contestat fins mes tard.

Gràcies

Cris

28 agost 2017 per Taconassos o Taconcitos

Taconassos o Taconcitos
« »

Deja tu comentario

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *